Varen rond Aruba

//Varen rond Aruba

Varen rond Aruba

Last minute vakanties naar de Antillen hoeven niet altijd in het teken te staan van het strand. Ook op het water is immers genoeg te beleven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie omdat je een liefhebber bent van varen. Rondom Aruba heb je hier alle gelegenheid toe. Het eiland biedt een flinke omvang aan mooie zee waar je met veel plezier op kunt ronddobberen. Het grote voordeel is ook nog eens dat je dit op zeer veel manieren kunt doen. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken dat jouw vakantie niet verloopt zoals jij wenst.

Zelf varen
In de eerste plaats kan je natuurlijk zelf gaan varen. Wanneer je ervaring hebt met het varen, dan kan je direct een boot huren en aan de slag gaan. Dit kan bijvoorbeeld, of misschien wel vooral, ook om zeilen gaan. Door de lekkere zeebries is dit namelijk goed mogelijk. Ben je nog niet ervaren, maar wil je het graag leren, dan kunnen de Antillen ook zeer geschikt zijn. Op het vakantie-eiland Aruba kan je namelijk ook lessen volgen. Je kunt deze dan eindigen met varen rond het eiland. Dit is dan al direct de eerste bijzondere ervaring die je door deze nieuwe hobby meemaakt.

Laten varen
Wie helemaal geen zin heeft om zelf aan het roer te staan, kan dit natuurlijk ook aan anderen overlaten. Dit is geen vreemde gedachte, een last minute boeken doe je natuurlijk vooral omdat je je wilt ontspannen. Dit kan je op het water doen door je lekker te laten rondvaren. Het voordeel hiervan is ook nog eens dat je daardoor mogelijk op plekken komt die je zelf misschien wel nooit gevonden had. Ervaren schippers weten immers precies waar de mooie plaatsen in de zee rondom de eilanden te vinden zijn. Zo kan je er dus ook nog eens hele bijzondere dingen gaan zien.

 

2017-12-09T21:57:04+00:00