Last minute vakantie naar de Antillen
De meeste mensen kijken gedurende de Nederlandse winter uit naar het moment dat de zon weer gaat schijnen. Sommigen nemen het heft in eigen hand en kiezen voor een zonvakantie op de Antillen. Daar, op de eilanden, is het namelijk vrijwel altijd boven de twintig graden Celsius. Je hoeft bovendien niet lang van tevoren al te plannen dat je naar de Antillen gaat. Een last minute vakantie boeken is immers zo gebeurd. Het is niet voor niets dat Aruba, Bonaire en Curaçao al vele jaren bovenaan de favoriete bestemmingen voor een last minute genoteerd staan.

Zon en strand
Wanneer je denkt aan een last minute vakantie op de Antillen, dan denk je natuurlijk in de eerste plaats aan lekker ontspannen in de zon. Dat doe je dan natuurlijk op één van de stranden die de eilanden te bieden hebben. Wanneer je ze bij elkaar optelt dan zijn er over de verschillende eilanden meer dan honderd strandlocaties te vinden. Allemaal met hetzelfde hagelwitte zand en de mooie azuurblauwe zee. Zo kom je natuurlijk gemakkelijk even tot rust van de drukte die er in je eigen omgeving ongetwijfeld heerst tijdens de drukke wintermaanden. Een paar dagen zon en strand doen dan wonderen.

De zee in
Ook kan het heel aantrekkelijk zijn om als watersportliefhebber een last minute te boeken. In en om de eilanden kan je namelijk alles doen in het water wat je maar kunt bedenken. Of het nu gaat om duiken en de prachtige onderwaterwereld ontdekken, of juist om surfen dankzij de fijne zeewind die je voortstuwt. Dit is allemaal het gehele jaar door mogelijk rondom de Antilliaanse eilanden. Ook wanneer je op het laatste moment besluit dat je nu direct naar één van deze geliefde watersportbestemmingen wil hoef je je geen zorgen te maken. Er is altijd ruimte.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.