Curacao

/Curacao
  • Dit resort is perfect voor gezinsvakanties waar gasten van alle leeftijden een activiteit kunnen vinden waarvan zij zullen genieten. Ook biedt het voorzieningen voor zakenreizigers en diensten om hun werk aangenamer en productiever te maken. Gelegen op 2 km van het strand, 3 km van een zeeaquarium, 4,5 km van het historische museum, 5,5 km van het dorp Willemstad, 14 km van een golfbaan en 14 km van de internationale luchthaven van Hato.

  • Kunuku Aqua Resort bezorgt iedereen die graag een onvergetelijke vakantie in de Caribbean wil beleven een perfect verblijf! Het is de ideale plaats om tot rust te komen en te relaxen, en je energie niveau weer op te laden. Gelegen in de plaats Daniel, op 2,5 km van de de plaats Tera Cora, 3 km van het strand en 11 km van de Internationale Luchthaven van Hato.

  • Gelegen op 550 m van het strand, 1 km van het centrum van Jan Thiel, 9 km van een aquarium, 11 km van een golfbaan, 12 km van een museum en 19 km van de internationale luchthaven van Hato.

  • Gelegen in Sabana Westpunt, op 500 m van een kiezelstrand, 3 km van een museum, 5,5 km van het Shete Boka National Park en 7 km van het Christoffel National Park.

  • Scuba Lodge

    2,175.00

    Scuba Lodge is direct aan zee gelegen en op een steenworp afstand van toeristische attracties zoals de Queen Emma Brug en de Handelskade. Gelegen aan de kustlijn, 2 km van het Curacao Maritieme Museum, 4 km van een aquarium, 7 km van het centrum van Willemstad, 12,5 km van de Internationale Luchthaven Hato en 16 km van het Strand van Santa Barbara.